Bil gulvmatte Decor Ideas

Gulv matter har en funksjonell bruk som de bidrar til å holde teppet rent i bilen. Hvis du er ute å stilisere din bil, men det er lett å er å legge til en tilpasset gulvmatte. Det er mange alternativer å velge mellom, og som passer til enhver gane, mann eller kvinne. Lisensierte Tegn

Fra Bugs Bunny til Betty Boop, er det hundrevis av matter å velge mellom som sted din favoritt karakter for dine føtter. Mange populære kodekene for biler inkluderer Yosemite Sam og Wile E Coyote. Hvis hastigheten er noe for deg, gå for the Road Runner. Hvis disse klassiske tegnene ikke gjøre det for deg, kanskje Simpsons vil bidra til å holde at rushtrafikken mer utholdelig. Tross alt, hvem kan ikke motstå en god "Doh!" . rett etter at de har blitt kuttet av
Jenter Touch

Jenter elsker å legge en feminin touch til noe ofte betraktet som en maskulin maskin: leopard eller sebrastriper. Du kan finne alle slags dyr mønstre som passer din personlige stil. Hvis du ikke er en for striper og flekker, kanskje en raggete rosa teppe vil la alle få vite at det er din bil og ikke din fyren.

Rock Stars & idrettslag

Gutter elsker rock 'n' roll og fotball. For de som ikke liker fotball, det er baseball, basketball eller fotball. Du kan finne bilen gulvmatter med din favoritt rock gruppe eller idrettslag. Dette kan være en flott gave til din favoritt fan om de elsker Aerosmith eller Braves.
Custom Mats

Du kan også tilpasse gulvmatter til med dine initialer. Disse er ideelle for luksusbiler hvor du kjører kunder rundt eller på annen måte trenger å gjøre et godt inntrykk. Monogram matter er den ultimate fremstående finishen til bilen din.
Hobbyer og Karriere
p Hvis du har en pickup lastebil som har trofast tatt deg til din favoritt fiske hullet for år, kan det være lurt å Sprite det opp med en stor bass gulvmatte. Mats som har et bilde av din favoritt hobby som fiske, biljard eller jakt gi din lastebil eller bil karakter. Hvis din karriere er heroisk, kan du ærer ditt yrke med en matte som har et bilde av et skilt eller brannmann lue.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97069.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer