Hvordan få de Seter Out of My 92 Integra

Acura Integra var en populær coupe selges før 2007. 1992 Acura Integra var den andre generasjonen kroppen stil. Fjerne setene i din '92 Integra vil hjelpe deg å installere nytt teppe eller gi din gamle teppet en god rengjøring. Her er retninger for å fjerne både foran og bak setet i Integra. Du trenger
skrutrekker
Pipenøkkel satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
forseter
en

Fjern de to skruene på side av setet nærmest døren. Disse holder regulatoren panelet på plass, når skruene er fjernet, fjerne panelet og sett det til side
2

Skyv setet så langt frem som det går å få tilgang til festeboltene for. bakre del av sporet.
3

Fjern de to boltene på den bakre delen av banen med en 8 mm pipenøkkel. Hvis de er vanskelige å fjerne, spray en liten mengde væske Wrench på dem for å løsne dem opp.
4

Skyv setet så langt tilbake som det går å få tilgang til sporvidde foran festeboltene. Fjern de to boltene. Løft setet fra bilen. Maskinvaren festet til bunnen vil ripe bilen din hvis du ikke er forsiktig.
5

Gjenta prosedyren for å fjerne den andre forsetet.
Bakseter

6

Plasser hånden mellom den bakre sittepute og baksetet backing på førersiden av bilen. Finn bolt montering puten. Bruk pipenøkkel til å fjerne bolten.
7

Fjern den bakre sittepute ved å trekke den mot fronten av kjøretøyet for å løsne krokene, trekk den opp for å ta den ut.
Side 8

Trekk opp bakre førersiden sete backing knappen for å legge ned baksetet backing. Fjern de tre festeboltene som blir synlig med seteryggen ned.
9

Gjenta prosedyren til passasjerens side sete backing.
10

Løft baksetet støtte fra kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97083.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer