Slik fjerner hanskerommet fra en 1995 Chevy Pickup

Aksjen interiøret i en 1995 Chevrolet Silverado pickup er designet for å fungere som et verk kjøretøy, med store håndtak og knapper designet for å brukes med arbeidshansker på. Som sådan har de hanskeboks et stort håndtak for tilgjengelighet samt. Problemet er at de fleste av disse hanskebokser tendens til å bryte over tid, med de små flikene cracking fra tørt i førerhuset. Heldigvis fjerne hanskerommet er lett å fikse som bør ta under et minutt å gjøre. Instruksjoner
en

Åpne hanskerommet ved å trykke på knappen på venstre side av sekstenmeteren og tømme innholdet. Sett dem ut av veien.
2

Plasser hånden på høyre side av interiøret i hanskerommet, mot baksiden av innsiden av hanskerommet. Trekk den høyre kanten mot midten av hanskerommet for å frigjøre plast hanskerommet stoppe fra sine eiere på dashbordet, og dra boksen mot deg på samme tid. Dette vil frigjøre den lille klippet på høyre side. Hanskerommet stopp ser ut som en rund pinne, og dashbordet har en tilsvarende runde hull. Ved å trekke i plast bak stopp mot midten av hanskerommet, du trekke rund pinne ut av det runde hullet og slippe den siden av hanskerommet.
3

Repeat Trinn 2 for venstre side av sekstenmeteren. Når det gjøres riktig, vil hanskeboks nå være helt fri til å åpne så langt som mulig. Grip boksen i forkant, rett ved toppen av åpningen (der hanskerommet knappen som åpner boksen er). Hvis du var ute på hanskerommet når det var i lukket stilling, vil dette være helt på toppen av hanskerommet, nærmest frontruten. Trekk hanskerommet mot passasjersetet. Dette vil frigjøre klipp som fungerer som et hengsel for boksen og slipper hanskerommet fra dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97194.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer