Hvordan kjøpe en sportssete

Når du oppgraderer en bil, de vanligste bekymringene er kosmetikk og ytelse. Men i minst én type oppgradering, kommer comfort inn i bildet. Ved utveksling av fabrikken setene i bilen din for ettermarkedet seter, bør din komfort være en av de fremste bekymringene. Du trenger
Sport Bilseter
Vis flere instruksjoner
en

Vurder budsjettet. Noen seter er mye mer sofistikert enn andre og kan inneholde funksjoner som elektroniske justeringer av korsryggstøtte.
2

vurdere de store merkene av bilseter. Disse vil inkludere Cobra, Keiper Recaro og Flofit. Sjekk ut bilblader for merkenavn.
3

Kontakt en eller to av produsentene og få navnene på noen forhandlere i ditt område. Vanligvis, auto sportsbutikker selger bilseter samt road hjul, ratt, aerodynamiske kits og annet tilbehør.
4

Be om å se butikkens sete skjermen slik at du kan inspisere setene.

5

Tenk sikkerhet. Ting å se etter? En høy, tett ryggstøtte som kan støtte og beskytte hele ryggen, et fullt polstret justerbar nakkestøtte, justerbar setehøyde og vinkel (for å oppnå riktig sittestilling og riktig synsvinkel), en metallramme med en stabil kryss stykke som kan absorbere deformasjon energi, og en behagelig formet seteputen.
6

Tenk ergonomi. Se etter uttalt sidevanger som er utformet for å holde kroppen i en ergonomisk posisjon og minimere muskelarbeid, seteforlenger for lårstøtte, og høyde og vinkel.
7

Sit i setene for å sjekke ut sin komfort og ergonomisk design.
8

Vurdere hvordan setene vil se ut i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/96982.html

Previous: No
Next:

interiør ettermarkedet alternativer