Slik installerer en Radar Detector

Noen radar detektorer er mer sofistikert enn andre. Mange modeller krever kopling av bare to ledninger - bakken og kraft. Andre varianter kreve tilkopling av flere ledninger, så vel som ulike deler. Hvis du tror du har ferdigheter til å installere en radar detektor selv, her er noen enkle trinn for å følge. Du trenger
Radar detektorer
Cable Ties
Kabelgjennomføringer
Multiuse Skruer
skrutrekker Stiller
Silikon
Variabel hastighet Drills
avbitertang
Wire cutters
Vis flere instruksjoner
Forutsetninger
en

lest instruksjonene som følger med detektoren. . Ikke gjør noe før du fullt ut forstår instruksjonene
2

Samle følgende verktøy:. Drill, skruer, wire cutter, silikon, maljer, skrutrekker, wire bånd og /eller ledning vevstol

3

Åpne radar detektor eske og sørg for at du har alt du skal ha.
4

Inspiser innsiden og utsiden av bilen for steder for komponenter av detektoren. Du vil mottakeren til å gå på et sted som er lett sett fra førersetet. Vær sikker på at det ikke finnes hindringer - dette inkluderer armene når hendene er på rattet. Vanlige steder for mottakeren er askebegeret posisjon, hengende fra under dashbordet, eller på solskjermen.
5

Inspiser bilen for å finne de beste stedene for de andre komponentene i detektoren, som inkluderer sensorer for-og bakkant av bilen. Instruksjonene vil gi deg noen ideer. Igjen, gjør at det ikke er hindringer i noen av de stedene du velger. Husk at radaren ikke trenge gjennom metall og laser kan ikke trenge gjennom plast.
Installasjon
6

Monter komponentene på de stedene du har valgt. Bruk skruer til å montere elementene sikkert til en overflate av metall. Du kan oppleve at du vil trenge parentes å montere alt utstyr godt.
7

Run ledninger fra komponentene som er plassert i fronten av bilen gjennom motorrommet til brannmuren. Velg en malje allerede på plass på veggen og tråden ledningene gjennom den til kupeen. Bind ledningene pent sammen eller træ dem gjennom en plast vevstol for å beskytte dem.
8

Legg ledningene fra komponenter på baksiden av kjøretøyet gjennom bilen til kupeen.
9

Monter mottakeren og koble ledningene fra komponentene til mottakeren.
10

Tap strøm fra sikringen blokk og malt til en ren overflate av metall.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/96984.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer