Hvordan søke Leather til en bil interiør

Bil lær legger elegante estetikk til det indre av en bil. Selv om du har kjøpt en bil som ikke kommer med skinn, kan du enkelt installere og bruke skinn til seter og interiør. Med bare noen få verktøy, kan du gi en luksus kvalitet til bilens originale utseende. Du trenger:
lær dørpaneler
Hog ring tang
New hog ringer
lær skjuler
Leather nakkestøtte dekker
Skinninteriør stykker
Sockets
Stuffing verktøy

Vis flere instruksjoner
en

identifisere hvor de fremre bilseter har sine bolt plasseringer. Boltene som fester setene til bilen gulvet burde være innlysende. Bruk en socket å løsne alle skruene på hvert forsete.
2

Løft hvert sete sakte. Det er vanligvis elektriske ledninger å koble til motoren bilens elektriske system hvis setejustering systemet er elektrisk.
3

Place setet opp ned slik at du kan se bunnen. Utnytt din hog ring tang for å fjerne hog ringene som fester nåværende dekke til setet ditt. Fjern setetrekket sakte slik at lokket ikke rippe.
4

Påfør skinn skjuler til forsiden bilseter. Skjuler finnes i hel, halv og kvart stykker. Pakk skinn rundt setene omtrent på samme måte hvordan de opprinnelige gulvbelegg brukes på setet. Hvis det er ekstra skinn henging av, brette lær videre inn i sprekker. Skjær hull til nakkestøtte innlegg, spaker og andre utvidelser på setet.
5

Legg de nye hog ringer til å forsegle skinn over rammen av setet. Når dine forsetene er ferdig, la setene til side og fokusere på de baksetene.
6

Finn de to boltene på undersiden av baksetene. Boltene bør være hvor setet og bilens bunnen møtes. Fjerning av disse boltene vil tillate deg å fjerne bunnen av baksetene.
7

Finn de fire boltene som fester baksiden av baksetene til bilen. Skru ut disse boltene, og du vil være i stand til å fjerne ryggen av baksetene.
8

Gjenta hog ring fjerning og lær program som ligner på forsetet.
9

Påfør skinn til nakkestøttene. Fjern hodesett fra hvert sete ved å trekke dem ut vertikalt. Under hver hodestøtte er en krok som holder stoffet til nakkestøtten. Hekt dette og stoffet bør komme rett av. Tilsett skinn nakkestøtte stykke og fest den til kroken.
10

Se etter andre stoffer i bilen din som du kan bytte ut. Den vanligste området som kan ha lær er døren panel.
11

Fjern hvert bildøra ved å følge spesifikke avløsning retninger som er unik for hver bil. Du vil mest sannsynlig nødt til å ta kontakt med bilens produsenten om den riktige måten å ta ut dørpanelene.
12

Legg lær stykker over interiøret i bilen. De fleste bil dør interiørstoffer trenger ikke å bli fjernet. Du kan bare legge skinn stykker over stoffet og stappe skinn inn i stoffet sprekker med stuffing verktøyet.
13

Re-bolt bakseter, forseter, og bil dører i den rekkefølgen. Husk å koble ledningene på forsetet før du re-bolt setet på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97394.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer