Hvordan kjøpe en flip-down Car TV Monitor

Bil turer med familien din kan bli mye moro. De kan også synes å være uendelig, særlig hvis barna ikke har noe å okkupere deres oppmerksomhet. Moderne teknologi gjør dette enkelt, som du kan legge til en flip-down bilen TV-skjerm på bilen din og holde alle underholdt. Instruksjoner
en

vurdere dine behov. Avgjøre om det er verdt å legge en flip-down skjerm til bilen din. Hvis du vil være trading i bilen før for lenge, kan du ikke ønsker å bruke penger på noe du og din familie vil ikke være i stand til å nyte i lang tid. Også kan installere en skjerm være en komplisert, permanent tillegg.
2

Bestem om du vil være i stand til å bare stille inn broadcast TV-stasjoner på flip-down bilen skjerm eller om du ønsker å spille DVDer på den for å holde familien okkupert. Mange velger DVD-alternativet, slik at de kan ta med sin egen underholdning. Husk også at DVDer gi konsistent underholdning. TV-stasjoner kan fade inn og ut mens du er på reise.
3

Kontroller at flip-down bilen TV overvåke velger du har en innebygd TV-tuner. Ikke alle disse enhetene har tuner innebygd i. skjermer er mye enklere å bruke, når de har tunere forhåndsinstallert i enhetene selv.
4

titt på prisene på bare å kjøpe din flip-down bil monitor og ha en egen person eller selskap installerer enheten forhold til prisen på å kjøpe enheten fra samme selskap som ville installere den i bilen. Du kan være i stand til å spare penger ved å finne et selskap som annonserer at hvis du kjøper en flip-down bil monitor den vil installere det på en lav pris.
5

Kjøp en flip-down bilen TV-skjerm som passer behovene til bilen din. Hvis du leter etter en skjerm som skal installeres i nakkestøtten din, kjøpe en utformet som sådan. Disse skjermene kommer produsert spesielt å bli installert i en nakkestøtte, dashbordet, over hodet beliggenhet, visir eller speil.
6

Kjøp skjermen og installere den i bilen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97018.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer