Hvordan velge en Pioneer navigasjonssystem til bilen din

Pioneer navigasjonssystemer er i forkant av i bilen GPS navigasjon. De er noen av de mer avanserte enheter på markedet med et grensesnitt som er estetisk tiltalende og brukervennlig. Pioneer har en rekke enheter som passer til alle kundens livsstil og navigasjon behov, så her er hvordan du velger en Pioneer navigasjonssystem til bilen din. Du trenger
datamaskin med Internett-tilgang
Vis flere instruksjoner
en

Lag et budsjett. Fordi Pioneer er så avansert, og fordi økende funksjonen gjør for en økende prislapp, er det mest high-tech enhet over $ 2000. Bestemme hvor mye du ønsker å bruke før du begynner å se på alle de funksjonene du kanskje ikke kunne ha råd til.
2

Sjekk ut Pioneer hjemmeside (se Resources nedenfor). De har en spesiell seksjon for Pioneer navigasjon som vil skissere alternativer for systemer for bilen din.
3

Begrens dine valg. Basert på hva Pioneer sier om sine egne produkter, bestemme seg for et par du ønsker å vite mer om.
4

kontakt med lokale forhandlere for Pioneer og spørre om systemer du er interessert i. Noen spille av DVDer , noen spille MP3-filer, noen er bare no-frills GPS. Som passer dine behov best?
5

Look nettet for gode priser. Noen ganger online forhandlere har tilgang til renoverte eller hjorder enheter og kan tilby bedre priser enn lokale forhandlere. Kjøp enheten og har det installert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97000.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer