Hvordan få Truck Dome Lett Dimmer

Trucks kan ha mange quirks. Kanskje passasjeren din side speil passer rare, eller du kan ikke få boblen ut av fargetone din på bakruten, eller muligens er din dome lys for lyse. I dette tilfellet, gjør din lastebil dome lys dimmer er enkel og bør ta bare noen få minutter, etter som, vil du aldri bli blendet av at dome lys igjen. Du trenger
Flathead skrutrekker Vis
Low-effekten pære
Flere Instruksjoner
en

Finn bryteren på dashbordet som overstyrer dome lys. Dette er vanligvis merket, på de fleste lastebiler er til venstre for rattet. Slå den av.
2

Plasser bladet på flat skrutrekker mellom plast kuppel lampe og rammen som går rundt kuppelen lys for å løsne dekselet. Dette vil gi deg tilgang til pære selv.
3

Fjern pæren og se på grunnlaget for effekten vurdering. Vanligvis er det etset i metall base. Uansett hva tallet er, finne en pære på en deler butikken med en lavere wattstyrke, og det burde løse lysstyrken problem.
4

Plugg inn ny pære inn i dome lys og sett på dekselet, ved hjelp hendene.
5

Slå på dome lys overstyringsbryter og sjekke lyset. Hvis det fortsatt er for lyst, går det ned en annen wattstyrke nivå, og du bør finne sweet spot.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97104.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer