Slik fjerner Sotede Vinduer på bil Windows

Hvis du har frontrute som er å snu lilla i farge eller begynner å boble, er det på tide å bytte den ut. Tilstanden til missfarging vil mest sannsynlig bare fortsette å svekkes, så det må fjernes. Mens prosessen med peeling av fargetone kan være vanskelig, hvis du har de riktige materialer og noen grunnleggende retningslinjer, kan du gjøre jobben selv. Du trenger
svart plast søppelsekker
Spray flasker (2)
Husholdningenes oppvaskmiddel
Vann
Ufortynnet ammoniakk
Stålull, super fin
barberbladskrapen
Papir håndklær
Glass renere
Vis Gjør mer Instruksjoner
en

fargetonen fjerning på en varm og solfylt dag, og parkere bilen mot solen. Dette er viktig slik at du kan få flere lag med fargetone varm nok til å skrelle av som en enkelt brikke. Forsøk på å ta av fargetone i kaldere temperaturer vil trolig resultere i det flassing og avskalling av i små biter, og bare ett lag om gangen.
2

Ta en (eller flere om nødvendig) av svart plast søppelsekker og skjær dem omtrent til størrelsen i form av utsiden av vinduet der du skal fjerne fargetone. Fyll en sprayflaske med varmt såpevann over utsiden av vinduet, og deretter dekke vinduet med svart søppelsekk (s). Glatt ut alle rynkene i posen (e), slik at de blir liggende flatt på vinduet.
3

Cut søppelsekker til å passe innsiden vinduet nå, og sett til side. Legg ut flere plastposer som et beskyttende deksel over alle innvendige flater i nærheten av vinduet. Ta på beskyttende pustemaske, og fylle den andre sprayflaske med ufortynnet ammoniakk. Spray ammoniakk på vinduet tint på innsiden av vinduet, mette det grundig.
4

Plasser søppelsekker du bare kutte opp mot det indre vinduet, fangst ammoniakk før det kan fordampe. La bilen parkert med vinduet vender mot solen i en time.
5

Begynn å skrelle fargetone av i et hjørne ved å bruke fingeren og deretter barberhøvel skrape. Når du får nok løftet for å få tak i, gripe den med fingrene og prøve å skrelle filmen av i ett hele stykket. Spray tint ofte med ammoniakk som du stripping.
6

Skrap av eventuelle fargetone som ikke kommer ut av peeling med barberhøvel skrape. Vaske av limet som er igjen på vinduet ved hjelp av ammoniakk og stålull. Avslutt med å fjerne poser og rensing av vinduet med papirhåndklær og vindu renere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97077.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer