Slik installerer du en Dash Mat

En strek matte kan beskytte bilens dashbord mot falming forårsaket av sollys og UV-stråler. Det kan gi din dash en makeover ved å skjule riper eller andre stygge skader. Det kan også bidra til å forbedre estetikk ved å minimere forekomsten av støv. Du kan kjøpe en dash matte fra kjøretøyets produsent eller fra en auto supply butikken. Noen selskaper gjør dash matter i en rekke farger og tekstiler som er tilpasset størrelse for bilen din. Instruksjoner
en

Kjøp en dash matte. Pass på at matten vil passe bilen din ved å kjøpe en som er laget for bilens året, merke og modell. Hvis du har lagt til noen ettermarkedet modifikasjoner på dashbordet, spør en selger om hjelp i å avgjøre om en forhåndslagde dash matte passer din bil, eller hvis du må ha en skreddersydd.
2

Fjern dash matten fra emballasjen og ligge den på et flatt underlag over natten. Dette vil hjelpe den legger seg på plass og glatt eventuelle bretter som resulterte fra det blir brettet i boksen.
3

Rengjør dashbordet. Det må være fri for støv, smuss og annet tilbehør før du installerer matten. Pass på at overflaten er helt tørr.
4

Plasser dash matte på dashbordet og flytte hver del av det inn i sin riktige plass. Bøye eller folde de delene som må manipuleres for å passe til dashbordet. Vær sikker på at den passer ordentlig.
5

Påfør lim eller borrelås strimler som fulgte med dash matte på dashbordet. Hvis matten kom med en stor stripe eller kvadratet av selvklebende materiale, skjær den i mindre biter som hver er omtrent på størrelse med en fjerdedel. Dette vil sikre at du har nok lim for hver del av dashbordet matten, mens en firkant vil dekke bare én del. Løft forsiktig opp matten et lite område om gangen for å bruke strips. Vær sikker på at limet fester seg til dashbordet.
6

Trykk matten på plass på de selvklebende strimlene en liten seksjon av gangen. Sjekk gjentatte ganger at matten holder seg i riktig posisjon og er trukket stramt.
7

titt på det ferdige matte og være sikker på at den er riktig tilpasset. Juster det som nødvendig ved å forsiktig fjerne et avsnitt fra limet sin og reposisjonering det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97339.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer