Slik installerer en Tweeter på en Honda Civic

Din Honda Civic høyttalersystem er delt inn i tre grunnleggende komponenter: høy, middels og bass (eller lav) høyttalere. De "lows" drives av sub-woofer-høyttalere, som produserer de lave basslyder av lydsystemet. De "mids" er drevet av høyttalere som er litt mindre enn de sub-bass. Disse høyttalerne bære det bredeste utvalget av lyd fra lydanlegget. Diskanthøyttalere i din Honda Civic er lyd komponenter som produserer de høyfrekvente lydene som kommer fra Civic lydanlegg. Du trenger
skrutrekker
Philips-skrutrekker
Clean rag
Vis flere instruksjoner
en

Finn diskant montering i din Honda Civic. Disse høyttalerne er vanligvis svært liten og er plassert i fronten av Civic på innsiden av fører og passasjer sidedøren, nær sidespeilene.
2

Plasser en ren fille over tuppen av skrutrekker og kile tuppen av skrutrekkeren under rammen rundt diskant. Lirke opp på ringen for å fjerne det.
3

Fjern de to skruene som holder diskant på plass.
4

Trekk diskant ut av døren panel og trekke av plug-stil elektriske kontaktene på baksiden av diskanten. De bør trekke rett av. Legg merke til plasseringen av pluggene som disse representerer positive og negative fører.
5

Plug høyttalerkablene til den nye diskanten. Legg merke til hvilken av de positive og negative leder, plugg den store elektriske ledningen plug over store fliken på den nye diskant og den lille elektriske ledningen plug over den lille tappen på diskant.
6

Snu tenningen til "II" posisjon og slå på radioen for å kontrollere at diskant fungerer.
7

Plasser diskant inn døren panel og justere monteringshullene til hullene i døren panel .
8

Fest diskant til døren panel ved å sette inn skruene gjennom festebraketten hullene på diskant og døren panel og stramme til skruene.
9

Smekk diskant er rammen tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97208.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer