Vindu Tint triks

Window tint hjelper blokkere solen og beskytte det indre av biler i alle former og størrelser. Bruke det uten å forlate bobler og kontaminering tar års praksis skjønt, og gjør-det-selv jobber er motet. Selv fagfolk følger noen triks og tips for å gjøre jobben lettere. Unngå Installasjon Forurensning

Få en bug zapper som dreper mygg og andre irriterende skadedyr. Tørk av sprekker som vindusglass kanaler med en mikrofiberklut eller pusseskinn før påføring film. Be kunden til å levere bilen rense og skylle av bilen når du trekker den inn i bukta. Hvis bilen er gammel eller er daglig utsatt for støv, vil det være forurensning uansett hva forebyggende skritt du tar. Saueskinn-type setetrekk bør innhyllet i ark før arbeidet begynner

Seal og emalje betonggulvet i arbeidsområdet;. Våte gulvet før hver jobb. Rengjør butikken hver dag, men ikke feie og sende støv i luften, vaske og tørke den ut. Tint bukter vanligvis ser tomt fordi jo mer ting inni tilsvarer flere steder for støv til land. Forbedre film plassering evner å minimere hvor mye du beveger den på glasset. For at denne tiden mellom skrellingen foringen og plassere filmen ned til et minimum. Etablere en væske rutine.

Gjør er at fingrene rene før du tar på film. Sylinderen inne i en pumpe sprøyta vil til slutt slites ned og avgir lite plast partikler med vannet. Dette ser ut som skitt flekker. Nal ditt arbeid stasjon før du setter et mønster på den. Mist duken overflate før du tar det mønsteret å nøytralisere statisk.

Unngå å gni håret og hodet inne i kjøretøyet. Kjører fans røre luften og øke forurensning sjanser. Ikke ha nye klær til arbeid, som kaster lo. Aldri bære gensere når du installerer film. Daglig fuktighetskrem huden din til å begrense mengden av flak du kaster. Ditto for hårgelé, som flak når det blir tørt. Prøv hårspray eller voks pinne i stedet. Så igjen, kan du bare barbere hodet. Bruk dyre blå butikk håndklær, som er lofri.
Vindu Tint Bil
p Det tar ca 3-5 dager for det nye vinduet fargetone tørke helt. Noen ganger tar det lengre tid, avhengig av film merkevare, værforhold og filmtype. Ikke rull ned vinduene til nyansen er helt tørr. Når programmet er installert, kan vinduene rengjøres med ikke-ammoniakk produkter, for eksempel en myk ren klut eller en alkohol-basert renere. Vær forsiktig når du slipper sikkerhetsbeltet at du ikke chip vinduet film.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97122.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer