Corvette Replacement Carpet

The Chevy Corvette er en toseters sportsbil som tilbyr høy ytelse og særegne styling. Når du gjenoppretter en eldre modell, eller i tilfelle at teppet må byttes ut på grunn av skade, eller å bare endre fargen, er det godt å vite at etter-markedet teppet er tilgjengelig. Denne artikkelen drøfter hvilke typer etter-markedet teppe, installasjon tips, vedlikehold og noen tanker å vurdere. Historie

første Corvette traff gatene i 1953 da Chevrolet ønsket å eksperimentere ved å sette ut en sportsbil. Det var bare 300 produserte dette første året. Design og høy ytelse av Corvette fanget publikums oppmerksomhet. Denne lette glassfiber-kropp sportsbil ble gjort å klemme veien samtidig som den tilbyr ekstra hestekrefter. Alle 1953 Corvette kom i polo hvit med rød interiør, teppe og et svart lerret toppen.
Typer
p Det er ulike modeller av Corvette samt annen etter- markedet teppe stiler gjort i en rekke farger. Tepper laget i dag kan betraktes som enda mer holdbare enn originalene, fordi moderne materialer tillate teppe produsenter å tilby et teppe som tåler høy fuktighet og ozon som ellers kan ødelegge og visne teppe. De vanligste teppe typer tilgjengelig er loop eller cut haug. Den type foreslått å bruke bestemmes av året og modell av bilen. Etter-markedet teppe vil typisk omfatte en varme-forseglet polstret backing, er die cut for nøyaktig passform og forutstøpte å klemme konturene av gulvet og midtkonsollen.
Installasjon

Når erstatte teppet av en gjør-det-yourselfer, det er mye å vurdere. Bilen må være i en garasje ut av været, siden denne jobben kan ta mer enn bare en ettermiddag, spesielt for nybegynnere. En rekke verktøy vil være nødvendig som en skralle sett, diverse skrutrekkere, teppe lim, og en skarp barberhøvel cutter.

Setene må fjernes sammen med spark paneler, dør terskel plater og eventuelle andre deler som vil holde den gamle teppet blir fjernet og den nye installert. Når det gamle teppet er tatt ut, vil det være et underlag funnet over bart metall gulvet. Hvis underlaget er slitt eller skadet, kan en ny kjøpes for en minimal kostnad, og er lett erstattes. Underlaget holder teppet av stål gulv, beskytter den mot fuktighet, og også deadens veien og som gir mer under foten pute.

Å installere, bør teppet legges ut, være sikker på at teppet er trykket skylle bort alle konturene av gulvet og konsoll. Det bør være overflødig langs noen kanter, spesielt av terskellister platene, slik at når de er skrudd ned de vil ha et sikkert grep over kanting av teppet, holder den på plass. Eventuelle ekstra teppe bør kuttes med en skarp barberhøvel. Teppe limet bør brukes langs kantene. To mennesker er bedre enn en for denne jobben.
Vedlikehold

Selv om teppet for kjøretøy er konstruert for å tåle mye mer misbruk enn stue teppe, veisalt, rusk og, selvfølgelig, vil solen sikkert ta sin toll. Vedlikehold vil omfatte regelmessig støvsuging og feiing med en stiv børste eller kost for å eliminere eventuelle bakken i rusk ikke plukket opp gjennom støvsuging. UV-stråler er ikke et reelt problem med mindre bilen er en cabriolet og venstre i solen i lange perioder av gangen, som kan forårsake falming. Periodisk sjamponering eller damp rengjøring vil også bidra til å bevare teppet.
Hensyn

grunn av alt ekstraarbeidet ved å erstatte teppet, er det fornuftig å kjøpe kvalitet teppe , være sikker på at det er støpt, polstret og die-cut for en perfekt passform. Forvent å betale en betydelig sum penger for å ha teppet installeres av en profesjonell. Legging teppet på plass er ikke så tidkrevende og arbeidskrevende som fjerning og reinstallering av setene og alle andre involverte. Ny kvalitet teppe, spesielt for en restaurering prosjekt, er et sentralt element i å øke verdien av Corvette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97025.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer