Slik fjerner en Ford F-150 Door Panel

Å vite hvordan du fjerner den indre dørpanelet fra Ford F-150 pickup lastebil er en nyttig ferdighet. Det er nødvendig hvis du skal bytte ut høyttalerne, legge makt dørlås aktuatorer, eller reparere et vindu som er gått av sporet, for eksempel. Fjerne dør panel tar bare noen få minutter hvis du følger noen enkle trinn. Du trenger
Torx wrenchPanel verktøy (eller sparkel) Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Locate vinduet sveiv. Dekningen av sveiven pries off, utsette en Torx T-20 skruen som holder håndtaket på. Løsne dekselet av vinduet sveiv ved å lirke den av med et panel verktøy eller sparkel.
2

Ta T-20 skrue med Torx skiftenøkkel. Dra vinduet sveiven av og sett den til side, sammen med skruen.
3

Lirk av seil panel i forkant av vinduet. Lirke den av ved hjelp av panel verktøyet. Deretter angre Phillips skruen som er utsatt. Sett seil panel og skru til side.
4

Se bak innsiden dørhåndtaket. Du vil se et plastdeksel. Lirk dette av og løsne skruen bak dekselet til håndtaket løsner. Sett på dekselet og håndtere side.
5

Ta tak i sidene av døren panel på forsiden og bakover og løft fast. Dørpanelet vil gli opp og løsne fra sine klipp. Når døren panel er løs, løft det bort fra døren og sett den til side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97035.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer