Slik installerer Teppe i Autos

Teppet i bilen din bil tar mye misbruk. Fra gjørmete sko til sølt drikke, ender det hele opp på teppet, og det er vanligvis svært vanskelig å fjerne noen av de flekker. Hvis teppet er skadet utover reparasjon, er en måte å løse problemet å fjerne det helt og erstatte det med nytt teppe. Du kan kjøpe mange forskjellige typer av formstøpte teppe kits designet for å passe bilen perfekt. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Bilspesifikke Teppesett
Phillips-skrutrekker
Barberblad
Vis flere instruksjoner

1.

Legg ut bilspesifikke teppe kit i solen, fortrinnsvis på betong eller asfalt. La den sitte i sola i minst en time å varme opp gummimatte under teppet fiber og gjøre det enklere å installere.
2

Åpne opp alle dørene på bilen. Unbolt setene fra gulvet ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Trekk setene ut av bilen og sett dem til side. Unbolt noen konsoll fra bilen ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Ta ut eventuelle andre innvendige paneler rundt teppet for hånd for å frigjøre klipsene som holder dem på plass. Trekk ut den gamle teppet.
3

Legg ut erstatning teppe på gulvet i bilen. Skjær hull i teppet der setene montere opp, samt eventuelle andre flekker hvor det var hull i den forrige teppet.
4

Monter midtkonsollen, seter, og innvendige paneler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97261.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer