Koble Elektriske Trailer Bremser på An LR3 Land Rover

The Land Rover III, eller LR3, var Land Rover erstatning for Discovery, og ble introdusert i modellåret 2005. Land Rover annonserer bilen som stand til å slepe 7700-pounds, og dets evner som en arbeidshest er kombinert med et luksuriøst interiør. En fabrikkmontert tilkobling sele til stede i bilens vevstol betyr lite kompetanse og få verktøy er nødvendig å koble til brems kontrolleren ledningen til bremsene på tilhengeren. Du trenger
skrutrekker
Lodding kit
Shrink-wrap isolasjon kit
Plastic strips
Vis flere instruksjoner
en

Installer en bremsekloss kontrolleren i førerens område av LR3 hvis man ikke er fabrikkmontert. Følg produsentens instruksjoner for å koble den sorte ledningen til 12-volts levende, den røde kabelen til bremsepedalen mikrobryter og den hvite ledningen til jord.
2

Fjern førersiden plass inne i LR3 lasterom , og finne en overbygd skrue under høyttalergitteret. Spak dekselet av skruen med en skrutrekker, deretter trekke skruen og løft bort trim panel.
3

Finn runde uttaket igjen av Land Rover for tilkobling av en trailer ledningsnett kit . Hvis LR3 er kablet med en flat fire-pin stikk uttaket vil være okkupert, men det vil være en tilstøtende blå ledningen uten terminal på høykant. Kjør den blå ledningen fra brems kontrolleren gjennom bilen og bruke en lodding kit å feste den til den løse blå ledningen, deretter isolere delta med en shrink-wrap kit.
4

Sett trim panel .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97496.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer