Slik bruker du en Valentine One Radar

The Valentine One radar og laser detektor er en top-of-the-line enhet. Valentine One har patent for å vise hvilken retning radar eller laser er oppdaget. Denne unike funksjonalitet, sammen med stor følsomhet og enkel betjening, gjør dette til et godt valg hvis du har råd til dyre prislappen. Grensesnittet er enkelt samtidig gir brukeren kontrollere alle funksjonene utformet i enheten. Du trenger
Valentine One radar detektor
Vis flere instruksjoner
en

Installer frontruten holder med sugekopper på Valentine One ved å skyve holderen langs spor på toppen av enheten. Sugekoppene vil være i motsatt ende fra kontrollene når montert riktig.
2

finne en plassering i bilens frontrute som er nær toppen av kjøretøyet med sikt gjennom bakvinduet. Press mot sugekoppene før de holde seg til frontruten.
3

Sett strømadapteren inn i sigarettenneren strømuttak i bilen. Sett den ene enden av strømledningen inn i strømadapteren og den andre enden inn i strømkontakten på høyre side av Valentine One.
4

Drei volumknappen på forsiden av detektoren med klokken for fullt volum.
5

Slå på kjøretøyet, og detektoren vil utføre oppstart sekvens for å bekrefte at detektoren er i full drift.
6

Når detektoren avgir et signal under bruk, ser på forsiden displayet. Hvis oppover mot pilen lyser, er signal kilde foran bilen. Den nedadgående vender pilen angir et signal fra bak kjøretøyet. Pilene mot venstre og høyre vil alltid tenne sammen for å angi kilden for signalet er til venstre eller høyre for kjøretøyet.
7

Flere piler kan tenne når antall displayet viser større enn en, indikerer flere signalkilder har blitt oppdaget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97136.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer