Slik fjerner du en Steering Wheel Fra en Chevy S10

Rattet på bilen din kan bli veldig personlig. Tross alt, det er en ting du alltid ta når du kjører, og det er navigasjon for turen din. Hvis det rattet blir sprakk og sprø som noen gjør på gang, så må du bytte den. Men før du gjør det, må du først fjerne den originale rattet, noe som tar ca 15 minutter. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 1990 Chevrolet S10 pickup, men fremgangsmåten er lik for andre biler også. Du trenger
1/2-inch skralle, forlengelse og socket sett
Ratt avtrekker
Vis flere instruksjoner
en

Drei rattet fra side til side til det låses på plass. Dette vil gjøre prosessen litt enklere, da hjulet ikke vil være å snu mens du arbeider.
2

Fjern horn knappen i midten av rattet ved å trekke den av mot deg. Dette vil utsette rattet mutteren i senter.
3

skru fra hverandre midtbolten fra rattet, ved hjelp av 1/2-inch skralle, forlengelse og socket. Dette kan frigjøre rattet med en gang, men mest sannsynlig må du gå videre til neste trinn.
4

Plasser rattet avtrekker på rattet slik at senteret bolt på avtrekker er på midtakselen av hjulet. Så tråden i bolter som leveres med avtrekker i de to gjengede hull på hver side av senteret akselen på hjulet.
5

Stram ned midten bolt på rattet avtrekker med 1/2 -tommers skralle og socket til rattet spretter gratis. Deretter fjerner rattet avtrekker fra rattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97125.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer