Slik fjerner en Pontiac Nakkestøtte

Nakkestøttene på din Pontiac er designet for å kontrollere hodebevegelser i tilfelle en ulykke , men det er nok av grunner til å ønske å ta dem av . Kanskje du ønsker å installere nakkestøtte skjermer for barna i baksetet , eller kanskje du bare trenger å installere et nytt sett med setetrekk . I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2002 Pontiac grand am , men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger
Liten flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

sitte i bilen , deretter snu slik at du er vendt mot baksiden av setet , og ser på nakkestøtten . Grip den sidene og løft den opp slik at hodestøtten er utvidet hele veien.
2

Se på plast tappene nederst på nakkestøtten som beholder den på plass . Det er to store flate plasser på hver av disse kategoriene. Plasser flat skrutrekker inn i sporet på ett innlegg med en hånd , mens du forsiktig løfter opp den siden av nakkestøtten med den frie hånden .
3

Gjenta prosessen fra trinn 2 på gjenværende nakkestøtte holderen , løft nakkestøtten loddrett ut av setet. Gjenta prosessen for andre hodestøtter du vil fjerne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97147.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer