Slik installerer LED Dash Glow Lights

Dashbord glød lamper gir belysning for de ringer og målere som er nødvendige for å overvåke bilens ytelse om natten. Uten belysning sjåføren ikke kan overvåke bilens hastighet eller mengde drivstoff igjen så en mislykket dash lys kan ha alvorlige konsekvenser. De fleste biler er utstyrt med glødelamper miniatyr lamper med kort levetid og lite motstand mot fysisk skade. Erstatte glødelamper med LED-alternativer er en ukomplisert prosess, og svært lang levetid, kan fysisk styrke og sterkt lys fra LED forbedre bilens sikkerhet. Du trenger
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Slå på tenningen og lysene. Identifiser glødende dash lampe som må skiftes ut. Hvis dashbordet må fjerne for å få tilgang til lampe, noterer den nøyaktige plasseringen av målet lampe. Baksiden av dashbordet kan være en labyrint av ledninger og da ser på det motsatte er et speilbilde av den fremre, å finne den rette pære på dette stadium kan være vanskelig. For å fjerne dashbordet, følger kjøretøyet produsentens anvisninger.
2

Slå av tenningen og lysene. Bruk en egnet størrelse fastnøkkel til minuskabelen fra bilens batteri, og dermed forhindre utilsiktede kortslutninger mens du skifter lyspære. Glødelampe kan ha skruen inn, vri-og-lås eller push-in fittings. Ta ut den gamle lyspæren i henhold til sin måte å montering.
3

Sett en 12-volts auto LED pære av samme tilkoblingstype inn den ledige pæreholderen. Sørg for at pæren sitter godt fast. Koble til bilens batteri bly, slå på lyset, og kontroller at den nye LED er opplysende. Når pæren fungerer som den skal, slå av lysene, koble fra batteriet, og erstatte alle komponentene fjernes for å få tilgang til lysene. Koble til batteriet bly og stram godt med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97479.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer