Slik installerer du et armlene i en Ford Ranger

Ford Ranger modeller med 60/40 split benk sitteplasser ordning kommer med et armlene festet til førersiden sete. Hvis dette armlenet er skadet eller løs, må du fjerne dette for å installere en ny. Når du installerer det nye armlenet, sikre at du kjøper en kompatibel fabrikken erstatning. Ettermarkedet substitutter kan ikke justert riktig med mindre de er spesielt utviklet for Ford Ranger. Forvent prosessen med å installere et nytt armlene til å ta ca 20 minutter. Du trenger
Phillips skrutrekker
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Grip justering bar under foran førersiden sete. Skyv setet helt fremover. Flytt til passasjersiden sete. Ta tak i sin innstilling bar og skyv den helt tilbake. Sitte i passasjersiden setet mens erstatte armlenet. Dette gjør at du kan få tilgang til den lett.
2

Skyv armlenet inn i "opp" posisjon. Undersøke den nederste kanten av armlenet, der den kobles til førersiden sete, vil du se en bolt og en Phillips skrue. Fjern Phillips skruen med skrutrekkeren og fjern bolten med en skralle.
3

Pakk armlenet er stoffet. Glidelåsen er nærmest passasjer side sete. Når du åpner stoffet, vil du se en ekstra bolt festet til armlenet pute. Denne bolten festes til stangen som festes armlenet til driver'a side sete. Fjern bolten med skralle.
4

Løft armlenet opp for å fjerne det fra fjellet. Sett den til side. Ta det nye armlenet og line den opp med monteringshullene. Pakk stoffet for å eksponere stangen der den store bolten går.
5

inn og trekk den store bolten. Sett den andre bolten og stram, og deretter sette inn og stram til Phillips skruen. Zip stoffet til slutt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97506.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer