Hvordan ta fra hverandre dørpanelet på en 2001 GMC Sierra

Hvis du trenger å erstatte strøm vindu motor, en dørlås aktuator, klinke eller bare en høyttaler, er det første du må gjøre er å fjerne dørpanelet. På noen biler, er dette en vanskelig jobb som krever noen spesielle verktøy som kan være vanskelig å finne. På en 2001 GMC Sierra, men tar fra hverandre dørpanelet er en enkel oppgave som du kan oppnå med grunnleggende verktøy. Du trenger
Hook verktøyet
1/4-tommers skralle og socket sett
Vindu sveiv flytting verktøyet
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en krok verktøy bak plast trim panel rundt indre dørhåndtaket av Sierra. Trekk håndtaket av døren og legg det til side. Plasser kroken verktøyet bak interiøret dørlås bezel, og trekk kroken verktøyet for å frigjøre dørlås bezel.
2

Skru av døren panel fra døren, med en 1/4-tommers skralle og socket. Det er en skrue nederst i hjørnet av døren panel, ett under armlenet og en hvor dørlåsen rammen sto.
3

Place et vindu sveiv flytting verktøyet mellom det indre vinduet sveiv og dørpanelet. Skyv den fremover for å løsne vinduet sveiv holdeklipsen. Dette kan ta litt søking og prodding, men når du har klippet trekke i håndtaket av døren. Hvis du har elektriske vindusheiser, løft av strøm vindusbryter kontroller, bruke hendene, og koble ledningene for hånd.
4

Trekk av sidespeilet Interiør i hjørnet av døren. Trekk den av for å slippe klippene, og legg det til side.
5

Stå ved siden av døren. Løft opp vertikalt på armlenet til å trekke porten panel kroker opp utenfor døren, og deretter trekke døren horisontalt bort fra døren forsamlingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97196.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer