Installasjon av en Shifter knott på en Ford Ranger

En Ford Ranger er Shifter knott er hovedsakelig en kosmetisk element. Det er egentlig et håndtak som brukes til å flytte overføring inn og ut av gir, uansett om ranger har en manuell eller automatisk girkasse. Knotten trenger ikke å bli fjernet som en del av noen reparasjon prosedyrer, så setter det er for det meste en del av revitalisere Ranger interiør utseende. Dette vil inkludere å endre på knappen for å matche tilpasset trim eller sete gulvbelegg. Du trenger
Blow tørketrommel
Hammer
Wood blokk
Nebbtang
Vis flere instruksjoner
en

Se etter en hvit plast insert ved foten av girkule. Fjern denne innsatsen, og hvis den gjør motstand, kan du prøve å trekke den ut med nebbtang.
2

Heat bunnen av knotten med enten et slag tørrere eller en industriell varmepistol. Vær forsiktig med å brenne eller svi knott, men få materialet mykt og smidig.
3

Trykk på knotten av Rangers girspaken. Dette kan gjøres ved å plassere en trekloss under rattet og treffer blokken med en hammer. Hvis du prøver å trykke på knotten av med bare en hammer, kan du skade knotten.
4

Heat bunnen av erstatning knott, og hullet i særdeleshet, med en hårføner eller varmepistol. Få materialet varm nok slik at det er ettergivende.
5

Enkel knappen på toppen av Rangers girspaken. Deretter plasserer tre blokk på toppen av girspaken, og trykk på blokken med en hammer. Dette vil få knotten hele veien på girspaken.
6

La knotten for å avkjøle seg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97399.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer