Hvordan bytter jeg Møbeltapetsering på en Prius?

The setetrekk i Prius din kan bli frynsete eller beiset i løpet av årene. Å bremse ned dette uunngåelig, er det viktig å tørke ned polstrede seter hver uke med en fuktig klut og bruke en flekk beskytter, som Scotchgard, selv om stoffet har allerede blitt behandlet. Videre, hvis du tilfeldigvis søler eller beis stoffet, er godbit umiddelbart. Når det viser seg at du ikke kan "redde" polstringen lenger, vil du ønsker å erstatte den. Du trenger
Wrench
Wire cutters
Zip bånd
New setestoff
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren og sette din Prius i parken. Koble fra minuspolen ved å løsne mutteren som holder batteriet kabelen til terminalen med en skiftenøkkel. Løsne alle ledninger fra setet, og deretter fjerne setet i seg selv ved å løsne boltene som fester den til gulvet med en pipenøkkel.
2

Cut hog ringer sikring av dekselet til forsiden seteputen hjelp en avbiter. Deretter fjerner stoff på bunnen pute på samme måte. For baksetene, må du koble de to krokene under setet for å fjerne seteputen.
3

Trekk nytt sete stoff du har kjøpt over puten. Når du kjøper nye sitteputer, gå med en farge som vil matche eller utfylle bilens interiør. Fest den med nye hog ringer eller zip bånd. Fest stoffet på de samme punktene som det gamle stoffet ble festet.
4

Sett setet, og fester den til gulvet igjen ved å stramme gulv bolter. Endelig nye ledninger i setet i henhold til koblingsskjemaet funnet i service manualen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97369.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer