Slik installerer Satellitt-TV i en bil

Hvis du er på veien mye i bilen og trenger noe å holde passasjerer okkupert, kan du installere satellitt-TV i bilen. Mobil satellitt-kits har blitt brukt i årevis på båter, RVs og andre store kjøretøy. Du ned å installere både dette settet og et TV-apparat i bilen. Self-installasjonen er veldig mye mulig, men profesjonell installasjon er sterkt anbefalt. Du trenger
Mobile satellitt kit
Elektrisk drill med bits
skrutrekker
Wrench
Audio /video kabler
Vis flere instruksjoner
1 < p> Installer parabolantennen av en mobil satellitt system på bilen. Retten kobles ofte til festebraketter med egne skruer eller fester, og deretter braketten er boret inn i taket. Bor hull til bare taket og ikke headliner, deretter bruker boltene med riktig skiftnøkkel eller annet verktøy som per parabolen instruksjoner.
2

Installer et TV-apparat i bilen hvis du don ' t har for tiden en. De typer TVer for biler (og sine instruksjoner) varierer, men de vanligste typene inkluderer de som er montert i taket gjennom headliner eller i nakkestøttene på forsetene. TV-apparatet må ha audio /video signalkabler
3

Koble antennekabelen til parabolen antenne og ruter den inn i bilen -. Fjerne bilens headliner, skjære et hull i taket med en hullsag og før kabelen inn i bilen. Monteringssettet kan ha festehull og backing plater for å installere innenfor hullene og tetting støvler for antennetilkoblingen å beskytte alt fra elementene.
4

Velg et sted i bilen for mottakeren. Det må være et sted tørt og ventilert og bort fra varmekilder med minst to inches klaring plass. Mottakerens RV converter også trenger et sted 3 meter fra mottakeren og andre elektroniske enheter, og bør ikke monteres bak et metall struktur.
5

Koble alle kablene til mottakeren, som skal omfatte antenne, RF converter, audio /video og likestrømskablene. Monter mottakeren og dens brakett til valgt sted med sine festeboltene. Koble mottakerens audio /video kabler til TV-apparatet.
6

Wire satellittmottakeren til bilens strømkilde. Med bilens negative batterikabelen kobles fra, kobler den positive (røde) ledningen til bilens tilbehør makt - vanligvis på ledningsnettet til tenningslåsen - og koble den negative (svart) kabelen til et metall bakken, for eksempel et chassis skru. Hvis du ikke har kablet TV, gjøre det er veldig likt.
7

Ring satellitt leverandøren for å aktivere tjenesten for satellitt system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97175.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer