Om Leather Bilseter

Bør du velge en bil som har skinnseter? Svaret avhenger av en rekke faktorer, de viktigste er den enkeltes økonomiske, personlige preferanser og smak. Skinn bilseter vanligvis koster betydelig mer enn de som er laget av stoff. Mange auto kjøpere ser dette som en ønskelig indikasjon på luksus, men andre ikke bryr seg for skinnseter på grunn av en rekke årsaker. En bil kjøperen som kjøper et kjøretøy med klut bilseter også kan bestemme senere for å installere skinn setetrekk. Historie

Prosessen med å lage lær materialer fra huder av storfe er en av menneskehetens eldste industrier. Da de første bilene begynte å rulle av amerikanske samlebåndet i 1900, inneholdt de skinn bilseter. Men som antall nylig gjort kjøretøy steg til 500.000 årlig innen 1916, begynte produsenter som bruker vanntett tøy på bilseter på grunn av knapphet på skinn. Dagens bilkjøpere kan velge seter laget av lær, tøy eller vinyl.
Fordeler

skikkelig vedlikeholdt skinnseter forbedre utseendet på en auto interiør og legge til en brukt bilens annenhåndsverdi. Når brutt i, skinnseter vanligvis er mer komfortable enn andre stoffer. . Skinn bilseter også er mer motstandsdyktig mot flekker og allergener enn klut seter

Hensyn
p Det er ulemper med å lær bilseter som bør vurderes: * skinn bilseter kan være varm og klissete i sommervarmen, og de føler også kaldere enn sine klut kolleger om vinteren morgen. * For å opprettholde et tiltalende utseende, må skinn bilseter regelmessig betinget. * Noen mennesker objekt til skinnseter fordi de don ' t gjennom fingrene med slakting av dyr for sine huder. De har også bekymringer om kjemikalier som brukes til å behandle skinn.
Forebygging /løsning

lær bilseter må nøye vedlikeholdt for å hindre skadelige sprekker fra forming. Ved hjelp av en sol blocker i bilen frontruten er anbefalt når parkert i direkte sollys. Forlater vinduene litt ødelagt til å moderere temperaturen inne i bilen på varme sommerdager er også en god idé. Den regelmessig bruk av balsam vil holde skinn bilseter ser og føler seg myk og smidig.
Potential

Et stort utvalg av høykvalitets lær setetrekk kan installeres i biler med fabrikk-laget klut seter. Foruten å forbedre utseendet på bilens interiør, vil tett montering skinn setetrekk beskytte den opprinnelige stoffet fra slitasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97024.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer