Hvordan ta en Dørtablå Av en 1995 Accord

dørpanelene på en 1995 Honda Accord gi en estetisk appell til interiøret i bilen, de beskytter også de indre dør komponenter, for eksempel døren låses, klinke, høyttalere og elektriske vinduer motorer. Hvis en av disse elementene bør mislykkes, må du ta av døren panel for å få tilgang til dem. Denne oppgaven kan gjøres på under 10 minutter pr dør, og krever ingen spesielle verktøy. Du trenger
Liten blad flat skrutrekker
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bilens sjåfør-side døren så bredt som du kan. Ta av svart plast panel ligger i øverste hjørne av døren, i nærheten av sidespeilet, ved å trekke den rett av panel med hendene. Trekk ut dørhåndtaket. Åpne plastskruen trekket ved den lille blad flat skrutrekker. Skru ut skruen ved hjelp av Phillips-skrutrekker.
2

Skyv dørhåndtaket mot fronten av bilen til den løsner fra dør montering, og dra den mot deg litt. Løsne plast beholde klipp som holder kobling til dørhåndtaket, ved hjelp av flat-skrujern og koble ledningene. Ta av dørhåndtaket.
3

Finn plast skrukork på armlenet, i bunnen av håndtaket som du holder på når du lukker døren. Ta av dekselet ved hjelp av flat skrutrekker, fjern deretter skrue med Phillips-skrutrekker. Trekk håndtaket ut av døren panel.
4

Trekk bunnen av døren panel mot deg for å løsne klipsene som holder den på plass. Trekk opp panelet til alle klippene rundt omkretsen er utgitt. Løft panelet opp og ut vinduet hylle, så støtter det omtrent seks inches ut på siden av døren. Løsne ledningene til døren panelbryterne, med den ledige hånden. Ta av døren panel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97238.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer