Slik konverterer en Cargo Van til en Camper

Cargo varebiler er mye større enn vanlig passasjer og minivans, noe som gjør dem ideelle for en campingvogn ombyggingsprosjekt. Mulighetene er nesten uendelige når du planlegger din camper konvertering. Selvfølgelig, noen av de grunnleggende hensyn er hvor mange som vil være opptar camper, hva slags oppvarming og matlaging kilder du ønsker, hva fasiliteter du vil inkludere (for eksempel en TV, toalett og vask), og hvor mye penger du ønsker å bruke. Hvis du ikke allerede eier en van, må du finne en, tatt hensyn til dine personlige behov og de oppgaver som kreves av bilen, for eksempel fjellet reise. Du trenger
Planer
Broom
Vacuum
Rengjøring forsyninger
Plywood sheeting
Lumber
Saw
Skruer
skrutrekker
Nøkler
bolter
Angle parentes
Rustfritt stål bolle
Deep-syklus batterier
Vis flere instruksjoner
en

Lag en liste over elementer du ønsker å inkludere i campingvogn når van er konvertert. En seng, kjøleskap, mikrobølgeovn, TV eller underholdningssenter, toalett og vask, tepper og oppvarming og elektrisitet strømforsyninger alle finnes alternativer.
2

Kontroller at van er stor nok til å romme din ønskeliste . Det finnes ulike størrelser av varebiler, med ulike lengder, bredder, head-room rydding og kubikk plass.
3

Draw planlegger å bruke elementer listen og van dimensjoner.

4

Fjern cargo-området seter og rengjør van grundig. Feie, vakuum og rengjør alle vegger og gulv.
5

Velg en plassering for seng (over baksiden av fører og passasjer seter eller bredde-messig på baksiden av van er gode alternativer ) og forankre en 3/4-inch kryssfiner basen til gulvet ved hjelp av de mange tilgjengelige sete-anker maskinvare på gulvet.
6

Konstruer seng ramme med to av to trelast. Dette gjøres best utenfor van (forutsatt at det er mulig å passe det ferdige seng i van etterpå). Du ønsker kanskje å inkludere plass innenfor rammen for oppbevaring under sengen.
7

Fest seng rammen til kryssfiner basen ved hjelp av vinkelbeslag og skruer eller bare gradboring skruer gjennom sengen rammen og inn i basen.
8

Bygg et kjøkken bord eller benk. Feste den til veggen eller gulvet langs den ene siden av bilen. Hvis du kommer til å inkludere en propan eller parafin ovn, gir mulighet for plass under bordet for å gi plass til tanken. Hvis du skal bruke en elektrisk kokeplate, får du plass under disken for en liten mikrobølgeovn og /eller kjøleskap. En 800-watts mikrobølgeovn modell bør tjene dine behov og bruke begrenset makt.
9

Installer en vask, enten ved kjøkkenbordet eller i benkeplate. En stor rustfritt sludd bolle - med en betydelig leppe - vil gjøre utslaget. Skjær et hull i benkeplate og sett bollen i åpningen. Leppen eller randen av kuppelen vil hindre den fra å falle gjennom. Bollen kan fylles til å vaske retter eller deg selv, deretter fjernes for å tømme ut vannet. Du kan skjære et hull i bollen bunnen og installere et avløp, som består av et rør og kar under disken for å fange vann.
10

Sett to eller tre dyp-syklus batterier for kraftbehov. Plasser batteriene, som er tung, rundt van å fordele vekten.
11

Bruk eventuelle estetiske avtaler som gardiner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97305.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer