Hvordan Endre Interior of a Car

Interiøret i bilen er den delen av bilen du ser mest. Du tilbringer mesteparten av tiden din inne kjøring til og fra jobb og på ærender. Gjøre interiøret mer spennende og mer komfortabel ved å endre det. Det er mange ting du kan gjøre for å gjøre det mer interessant. Factory interiør kan være kjedelig. Lær hvordan du kan endre interiøret i en bil og ha det moro med det. Du trenger
Stereo
Møbeltapetsering
Carpet
Paint
Vis flere instruksjoner
en

oppgradere stereo og høyttalersystem. DVD-spilleren kan oppgraderes til å inkludere en touch-skjerm, navigasjon, Bluetooth, MP3-kompatibilitet og GPS-enheten. Nye lyd komponenter kan enkelt legges til ved å følge instruksjonene som følger med enheten.
2

Har setene reupholstered med skinn eller en annen type stoff enn hva som er originalt på bilen. Lær og andre stoffer er tilgjengelig i et bredt spekter av farger og teksturer og raskt endre utseendet på interiøret i en bil. Matchende gulvmatter og headliner kan gjøres for å koordinere farger og materialer. Tepper som passer din eksakte bilen også kan bestilles i lyse farger for å endre interiøret utseendet på bilen.
3

Paint noen av de biter av plast bilen for å endre utseendet dramatisk. Sand plastdelene med 400-sandpapir og deretter bruke spray maling for å male dem. Dashbordet, kan midtkonsollen og deler av dørpanelet males.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97306.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer