Hvordan å dekke et bøttesete med en Seat Cover

Rent, nytt utseende seter gjør for en ren, ny-ser bilens interiør. Setetrekk er et økonomisk alternativ for bileiere med skadet eller farget seter som ikke har midler til å ha bilseter reupholstered men ønsker interiøret ser fin. Setetrekk er laget for seter av alle typer, fra bøtteseter for sittebenker. Slik installerer du et sete dekselet på en bøtte sete, må det gjøres en del om gangen. Du trenger
Bucket setetrekk
Vis flere instruksjoner
en

Skyv hodestøtten utløserknappen og fjerne hodestøtten fra setet, hvis hodestøtten er avtagbar.

2

Skyv ryggstødel av setetrekket over ryggen på setet. Bøttesete dekker kommer i to eller tre deler: en rygg delen, en underdel og en valgfri nakkestøtte delen. Linje sømmene av setet dekke opp med sidene av ryggen så setetrekket fortsetter rett.
3

Trekk ryggen delen helt ned og dra stroppene på bunnen gjennom gap i mellom rygg og nedre del av setet.
4

Skyv den nederste delen førersetet dekke over den nederste delen av setet. Stille opp i skjøtene med sidene av setet. Dra stroppene gjennom gapet mellom ryggen og nederste delen av setet.
5

Glatt ut ryggen og nederste delen av trekket.
6

Hook stroppene trukket gjennom sete på rammen under setet. Hekt stroppene på forsiden av setet på rammen under setet.
7

Sett hodestøtten. Skyv hodestøtten over toppen på nakkestøtten til nakkestøtten er dekket helt. Hvis mulig, brette hodestøtten under plast på nakkestøtten innlegg å skjule setetrekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97319.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer