Nord Gearbox Spesifikasjoner

Girkasser gi hastighet og dreiemoment konverteringer fra en roterende strømkilde til en annen enhet ved bruk av girutvekslinger. En rekke typer girkasse, eller utstyr stasjoner, er tilgjengelig fra Nord. Disse inkluderer spiralformede inline, clincher akselen montert, spiralformede bevel og standard linje spiralformede modeller. Getriebebau Nord har produsert elektriske og mekaniske girsystemer siden 1965 og er representert i mer enn 60 land. Spiralformede Inline

Nord Helical Inline girkasse ligger i en robust støpejern ramme. Den kommer i 16 størrelser og seks forskjellige montering posisjoner, fra M1 til M6. Det har et dreiemoment på mellom 10 og 26 000 Newtonmeter, og har en nominell effekt mellom 0,12 og 160 kW. Den kravene til besitter en effektivitet på over 95 prosent. Funksjoner inkluderer søvn design for enkel rengjøring, lagrene valgt å gi lang tids bruk og høy KVALITET forsegling for avansert beskyttelse mot lekkasje.
Clincher Shaft Mount

Clincher Shaft Mount utstyr box av Nord besitter robust Unicase støpejern bolig, kommer i 14 størrelser, og det har seks forskjellige konstruksjoner mot M1 til M6. Den har et dreiemoment fra 100 til 100 000 Nm, og en power rating 0,12 til 200 kW. Viktige funksjoner inkluderer høykvalitets skrueoverføring opp til AGMA 13 klasse, høy ytelse invertor /vektor duty motorer og bremse motorer, og en olje-safe QUADRALIP seal system.
NORDBLOC

NORDBLOC girkasse produsert av Nord annonserer seg på styrken av sin lette vekt design og holdbare lagrene. Den kommer i ni forskjellige størrelser, og som med andre Nord girkasser, har seks Monteringsposisjoner. Det har et dreiemoment på mellom 90 og 3200 Nm og makt vurdering 0,12 til 37 kW. Viktige funksjoner inkluderer korrosjonsbestandig støpt boliger, store lagrene, plassbesparende NEMA og IEC motoradaptre, og en modulær design.
Spiralformede Bevel

spiralformede Bevel typen girkasser fra Nord befinner seg i en støpejern ramme, kommer i seks forskjellige størrelser, og kan monteres i seks forskjellige posisjoner. Den har et dreiemoment på mellom 94 og 32 000 Nm, og en power rating 0,12 til 160 kW. Viktige egenskaper for den spiralformede Bevel inkluderer en energieffektiv rettvinklet design løsning, slitasje-free spiralformede og bevel gearing, beskyttende funksjoner for alvorlig plikt og washdown forhold, AUTOVENT pust i bakken for å regulere indre trykk og opprettholde fritt for forurensninger, og rustfritt stål beskyttende maling belegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97493.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer