Slik installerer Tekonsha Trailer Bremser

Tekonsha Industries produserer elektroniske bremsestyringer, den mest populære av dem er deres Voyager linje. Riktig kalt en treghet brems eller en proporsjonal bremsaktivator, Tekonsha tilhengerbremser arbeide ved å tolke bremseenergien på slepet kjøretøyet og oversette momentum inn i et regulert elektrisk signal, som igjen gradvis distribuerer tilhengerens elektriske bremser. Fordi alle Tekonsha trailer bremsestyringer selges med monteringssett, installere en i et slep kjøretøy er en relativt grei prosess. Du trenger
Tekonsha trailer brake kit
skrutrekker
Lodding kit
Shrink-wrap isolasjon kit
Vis flere instruksjoner
en

Installer "C"-formet Tekonsha trailer brems kontrolleren støtte brakett følger med settet inne slepet bilens førerhus, der kontrolleren vil være innenfor førerens rekkevidde og 30 grader eller mindre off vannrett. Juster braketten på 90-grader til bilens fremover /tilbake aksen, og bruke en skrutrekker for å sikre den med skruene som følger med.
2

Finn sele i settet og monter multi-blokk kontakt montert på den ene enden inn i mottakeren på undersiden eller baksiden av Tekonsha brems kontrolleren, så passer kontrolleren i braketten. Sikre det på plass med to riflete mutrene, en på hver side, og vri dem med klokken til de er hånd.
3

Følg kit installeringsinstruksjonene knyttet til fargekoding av ledninger i sele, og legg dem til sine tiltenkte steder. Kjør den hvite ledningen til en jordet skrue i brannmuren, og fest den. Kjør den blå ledningen til den runde sjupluggs tilhengerfestet på baksiden av slepet kjøretøyet, og fest den til terminal to. Kjør den sorte ledningen til slepet bilens batteri, og fest den til den positive terminalen. Kjør den røde ledningen til stopp lys mikrobryter, og fest den til slått terminal.
4

Bruk plast strips som følger med monteringssettet å sikre hver enkelt ledning, slik at de ikke kan lage tur farer eller ta kontakt med varme eller roterende deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97489.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer