Hvordan lage Truck Bench Seat Covers

Setetrekk av enhver type er ideell for å beskytte setet under. Som med de fleste gjenstander, gitt nok slitasje, må elementene skiftes ut. Det er litt mer kostnadseffektivt hvis en lastebil bilsete må skiftes ut. Det er bedre enn å erstatte selve setet. Sittebenker i lastebiler er langt lettere å dekke enn bøtte seter. Det er en prosess som kan gjøres ganske raskt og med letthet. Du trenger:
Tape measurePolyester strikke fabricThread1 /8 tommers ElasticSewing maskin NeedlePinsScissors
Vis flere instruksjoner
en

Mål benk i lastebilen. Sørg for å skrive ned lengden på setet fra side til side. Ta oppmerksom på spennet fra baksiden av setet - ned og på tvers -. Å bare under selve setet
2

Etter beregning begge målinger, legge til en ekstra fot til hver enkelt. Dette er den plassen som er nødvendig for å vikle rundt sidene og baksiden av benken.
3

Kjøp et stykke polyester strikke, eller velg et lignende materiale som har noen strekk. Det må være på størrelse med dine mål. Også kjøpe en farget tråd for å matche strikke og en pakke med 1/8 tommer elastisk.
4

Plasser stoffet ut på bakken opp ned. Sett elastikken til ytterkanten hele veien rundt stoffet. Snu ender med to ganger for å fullstendig skjule strikken. Pin på plass.
5

tråden din symaskin nål med ønsket farge på tråden. Sy strikken på plass. Fjern pinnene.
6

Drapere setetrekket over lastebilen benk. Sørg for at den ligger perfekt på plass. Med en tusj, merket på stoffet hvor setebeltene er.
7

Ta setetrekket tilbake inn i huset. Med en saks, lage en 3 tommers slit der du satt dine karakterer.
8

Igjen, plasserer du stoffet opp ned. Hem tilbake spaltene og tack. Gjøre dette ved hjelp av en nål og tråd. For beste og mer langvarig resultat, slår hem henhold to ganger.
9

Place benken dekke tilbake på din lastebil sete. Brette den inn der setet møter ryggen. Trekk sikkerhetsbeltene gjennom skreddersydde åpninger. Du er nå klar til å ri!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97021.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer