Hvordan Leather Wrap en Steering Wheel

Et skinn wrap rattet slites over tid på grunn av konstant bruk av en sjåfør. Solen kan også tørke ut skinn og føre til at styringen dekselet til å bli sprø, og med oljer på hendene kan beis eller skade skinnet. Du kan kjøpe et skinn wrap kit og gjøre oppgaven selv i stedet for å ansette noen. Prosessen er noe kjedelig på grunn sy, men kan du oppfylle oppgaven i et par timer. Du trenger
String
Målebånd
Papir
Pen
Leather wrap ratt kit
Wax tråd
Needle
saks
Tape

Vis flere instruksjoner
en

Mål utvendig diameter på rattet med et målebånd. Plasser den ene ende av målebåndet på utsiden kanten av rattet; trekke ut båndet til den motsatte side av hjulet. Døyt ned den utvendige diameteren på et stykke papir.
2

Ta en hyssing og pakk det rundt rattet grep. Merk av strengen med en markør for å bestemme tykkelsen av rattet. Trekk målebånd utover og stille strengen opp med verktøyet for å finne ut hvor mange inches rattet er i tykkelse. Døyt ned informasjonen.
3

Kjøp et skinn wrap rattet kit som passer dine beregninger enten online eller via en automotive deler butikken.
4

Pakk ut kit og lese instruksjonene nøye.
5

Plasser lær wrap over rattet med tråden hullene vendt mot hornet. Trekk lær wrap endene sammen og sted tape noen få inches å holde på plass. Dette vil bidra til å holde wrap på plass mens du syr.
6

Avslør fem meter av voks streng og kutt. Ifølge Kingsmere Crafts: "Det tar omtrent fem meter for å sy om en fot rundt rattet rim." En fot av strengen er masse å sy mellom hver rattet snakket.
7

Ta voks strengen og vikle den rundt pekefingeren. Træ enden av strengen opp gjennom løkken på fingeren, slide av fingeren og trekk stramt for å gjøre en start knute. Skjær av overflødig tråd på strengen slutten, om nødvendig.
8

Hold nål og tråd strengen enden som ikke har knuten gjennom nålen hodet.
9

Begynn threading ved å trekke voks strengen gjennom høyre side av lær wrap fra undersiden. Tre nålen gjennom motsatt side av lær wrap. Trekk strengen stramt. Tre snoren gjennom motsatt hullet og gjenta.
10

Gjenta sy til du kommer til et ratt snakket. En eike er en av kontaktene mellom hjulet og rattet kolonne. Lag en knute nær wrap og klipp av overflødig streng, hvis behovet være.
11

Skjær en ny fem-fots hyssing. Tre nålen igjen og knyt en knute i enden. Begynne å sy på den motsatte enden av rattet snakket der du slapp ved å følge de ovennevnte sy trinn.
12

Fortsett å sy mellom alle eikene til lær wrap er fullført. Fjern stykker av tape fra rattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97336.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer