Hvordan få en kopi av Window Sticker for en Audi

Audi vindu klistremerker vil variere avhengig av hvem eller hva selskapet distribuert dem: en Audi medlemmenes klubb klistremerke for eksempel vil være svært forskjellig fra ett gitt av din lokale Audi-forhandler. Hvis du vet hvor klistremerket kom fra, og deretter ber om en kopi bør være ganske enkel - hvis du ikke vet, så er det nok av merket selgere som kanskje bare har det du leter etter. Instruksjoner
en

Kontakt din lokale Audi-forhandler hvis klistremerket var allerede i bilen når kjøpte. Noen forhandlere legge disse dekaler til bilvinduene som reklame og fortelle tegn til en forhandler klistremerke er de med en Audi logo (fire sammenkoblede ringer) og navn og adresse til showroom. Forhandleren skal ha en kopi av klistremerket og - hvis ikke - bør ha litt informasjon om hvor du finner en
2

Snakk med din Audi medlemmenes klubb hvis klistremerket ble levert av dem. . De fleste bileieren foreninger gir gratis vindusdekor når du registrerer deg sammen med noen andre freebies. Tydelige tegn på et medlemsmøte klubb klistremerke er klubbens logo, adresse, navn og kontaktinformasjon. Spør dem om å kjøpe en kopi av klistremerke eller bla klubbens merchandise butikken og kjøpe et nytt klistremerke.
3

Spør den forrige eieren om klistremerket dersom Audi ble videresolgt. De kan ha kjøpt bilen utgjør en out-of-state forhandler eller kjøpte merket seg.
4

Besøk en nettbutikk hvis du fremdeles ikke finner Audis vinduet klistremerke. Dekaler uten åpenbare Audi-logo eller merkenavn kanskje ikke være involvert med selskapet i det hele tatt. Bruk søkefunksjonen i en online-vinduet klistremerke hjemmeside og skriv i noen av de åpenbare image funksjoner eller ord (f.eks "blå flamme etiketten"). Klikk på "Søk" eller "Go"-knappen, og bla gjennom listen over resultater. Se Ressurser for linker til vinduet klistremerke selgere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97441.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer