Hvordan koble LED lys barer Opptil en lastebil

Hvis du vil legge til et personlig preg på bilen din, kan du prøve å sette noen LED-lys i den. Du kan kjøpe et kit med de delene du trenger for å koble opp din LED lys bar, noe som gjør dette til en av de enkleste tilpasningene til å utføre. Hvis du følger riktig fremgangsmåte, vil du være i stand til å trygt koble dine LED lys og plassere dem slik at du enkelt kan bytte dem av og på når du kjører. Du trenger
LED kit
Drill
skrutrekker drill vedlegg
1/8 tommer borekronen
Loop-kontakt, Elektrisk crimptång
1/2 tommers skiftenøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Plasser bar av LED-lys som fulgte med kit som du har kjøpt på stedet i lastebilen din der du ønsker å feste og vise dem.

2

Stick en av de selvgjengende skruene som fulgte med LED kit inn i braketten på den ene enden av LED-bar og skru den på overflaten med en drill og skrutrekker vedlegg. Fest den andre enden til overflaten med en annen selvborende skrue.
3

Bor et hull gjennom brannmuren av lastebilen, slik at du kan komme til batteriet med ledninger. I noen tilfeller kan du kjøre din ledninger langs lastebil ledningsnett. Hvis ikke, bore et hull hvor som helst på førersiden under dashbordet. Sørg for at den andre siden av brannmuren i motorrommet er også en åpen flate, så du trenger ikke å bore inn i noe. Bruk 1/8 tomme til en fjerdedel 1/4 tommers borekronen.
4

Kjør negative ledningen (som vanligvis er svart) om hullet du har gjort. Dersom ledningen er bare på slutten, feste en løkke kontakt. Stikke den nakne enden av ledningen inn i en loop-kontakt og bruke et par elektriske crimptång å presse Røykstussen på wire. Dersom ledningen allerede har en kontakt i enden, fjern mutteren fra batteriets negative kabelen med en skiftenøkkel eller rørtang (de fleste vanligste størrelsene er 1/2 cm eller 10 mm).
5

Slide den negative ledningen til LED bar over bolten til den negative batterikabelen. Sett på mutteren og skru den ned med skiftenøkkel eller rørtang.
6

Kjør den positive ledningen fra LED bar til av /på-bryter på dashbordet enten med en selvgjengende skrue eller en dobbel- klebende pad. Sørg for å plassere bryteren i en praktisk beliggenhet innen armlengdes avstand for sikker drift under kjøring. Bryteren vil ha to metall innlegg på baksiden. Disse er også kalt den "mannlige" ende i elektrisk terminologi.
7

Fest positive ledningen til et av innleggene på bryteren. Dersom ledningen er nakne, koble en "kvinnelig"-kontakt i begge ender av kabelen. Koble den mannlige og kvinnelige endene sammen. LED kit bør ha en annen rød tråd, hvis det ikke allerede pre-attached til den røde ledningen som kommer fra lyset bar. Gjenta de samme trinnene for å feste ledningen til den andre innlegg på bryteren.
8

Kjør resten av andre røde ledningen gjennom brannmuren, sammen med den negative ledningen. Fest den andre enden av den røde kabelen til den positive siden av din lastebil batteri på nøyaktig samme måte som du gjorde den negative siden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97375.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer