Hva er en Pyrometer Gauge ?

Dashbord målere på et kjøretøy gi tilbakemelding til føreren om hva motoren gjør. Legge til en pyrometer er en annen måleenhet som kan hjelpe en sjåfør fastslå eventuelle problemer som motoren kan ha . Funksjon

pyrometer måler temperaturen på motoren gjennom sine eksos. En probe er plassert i strømmen av avtrekksluft til å motta det beste mål på hvor varm motorens avgasser blir. Normale driftsområder er fra 300 grader til 1200 grader. Eventuelle svingninger fra denne serien kan skade motoren .
Potential

Overvåking av røyk kan fortelle om det er et problem i motoren , slik som luft inntak blokkering eller motor overbelastning . Å være klar over motorens aktiviteter kan bidra til å stoppe en kostbar reparasjon ved å fange det tidlig , nødvendiggjør bare mindre reparasjoner , før skaden blir for stor .

Fordelene
< p > spesielt kan pyrometers være svært nyttig for turboladede dieselmotorer . Å ha en lang levetid for en turbo , la pyrometer å lese 300 grader før du slår den turbo off . Dette kjøling perioden kan ikke fastslås uten en temperaturmåler som pyrometeret .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97374.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer