Hvordan installerer jeg en Bluetooth i en Honda Odyssey?

Mange mennesker trenger for å kunne ringe og motta samtaler mens du er på farten, men ved hjelp av en telefon som krever hendene har vist seg å være en distraksjon som kan føre til ulykker. Bluetooth-systemer er nå utbredt i nye biler og celler, men oppsettet er forskjellig fra modell til modell. Honda Odyssey gjør oppsett med en kompatibel telefon raskt og enkelt med en on-board prosess for å veilede deg gjennom trinnene. Instruksjoner
en

Sett Honda Odyssey i parken.
2

Trykk og slipp hands-free snakke-knappen. Dette er funnet på nedre venstre side av rattet, og er det høyeste opp av de to store knapper.
3

Si "Telefon Setup" etter pipetonen.

4

Trykk og slipp hands-free snakke-knappen igjen og si "pair" når systemet forteller deg hvilke kommandoer som er tilgjengelige. Oppsettet vil be deg om å sette bilen i park. Hvis det ikke allerede, gjør dette nå.
5

Pair telefonen med bilen. Systemet vil gi deg en firesifret sammenkobling kode og radio displayet viser "håndfrie LINK." Kontroller at Bluetooth-modus på telefonen er slått på og bruke den til å søke etter en sammenkobling. Når telefonen finner hands-free link du må oppgi den firesifrede sammenkobling kode.
6

Navn telefonen ved å trykke på og slippe hands-free snakke-knappen på rattet og si navnet du ønsker å gi til telefonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97294.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer