Slik fjerner en 1969 Mach I Dash Pad

The dash pad på en 1969 Ford Mach 1 er laget av plast og vinyl, og etter år med å sitte i solen, kan panelet sprekke og bli ødelagt. Hvis du gjenoppretter din Mach 1, kan det være lurt å fjerne den gamle dash matte for å installere en ny. Dette er ikke en vanskelig prosess, selv om den er involvert, og det kan gjøres i omtrent en time. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Ta av hettene i nedre hjørner av dash pad på begge sider ved hjelp av Phillips -skrutrekker. Deretter fjerne skruene under hettene med Phillips-skrutrekker.
2

Fjern de to skruene bare frem av armlenet på midtkonsollen ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Løft av toppen av konsollen ved hjelp av hendene. Ta av knotter og skruer på radio med hendene. Fjern skruene på radio frontplate med Phillips-skrutrekker og deretter ta av dekselet og legg det til side.
3

Fjern trim caps på sidene av radioen ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Fjern de to skruene som sitter på passasjersiden av dashbordet, like nedenfor hump i dashbordet, ved hjelp av skrutrekkeren.
4

Fjern skruene som ligger på toppen av dashbordet pad der dash møter frontruten. Løft dash pad av og bort fra resten av dashbordet rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97387.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer