Hvordan bygge en tilpasset Automotive Interiør

Du kan gi interiøret på bilen din et personlig preg ved å tilpasse det. Generelt folk har en tendens til å konsentrere seg på utsiden av bilen sin, men du kan også matche utsiden med interiøret for en all round unik bil. Det finnes en rekke ulike alternativer tilgjengelig for de som ønsker å tilpasse sine kjøretøy. Du trenger
Elektrisk drill
Socket og racket sett
Vis flere instruksjoner
en

Besøk en butikk som selger tilbehør til bilen, og for flere alternativer besøker et online lagre for eksempel gate Beat Customs eller din varm bil. Du kan bestille varene og få dem levert hvor som helst.
2

Marker merke og modell av bilen din på en av de elektroniske nettsteder, er du deretter brakt til en skjerm som gir deg en rekke ulike alternativer for tilbehør som setetrekk, gulvmatter, skifte knotter, pedaler og armlener.
3

Installer et unikt sett med pedaler. Du kan gjøre dette selv ved enten å bore en hel inn i eksisterende pedal eller den nye pedalen kan ha en klemme festet. Du kan finne nye pedaler i fiber, legering eller karbon, og du kan feste dem til bremsepedalen, clutch og gasspedalen.
4

Plasser tilpassede gulvmatter på dekk på bilen. Det finnes en rekke forskjellige gulvmatter tilgjengelig med unik design for å passe hver enkelt trenger. Ikke bare legge gulvmatter ikke et snev av klasse til kjøretøyet de også bidra til å bevare den opprinnelige fabrikken teppe.
5

erstatte dagens rattet. Hvis rattet ikke har en airbag montert du kan oppgradere det selv. Du må ta ut horn knappen eller rattet og skru bolten med en stikkontakt som holder hjulet på plass. Skyv den nye og forbedrede ratt og adapter på plass og fest mutteren til riktig passform.
6

Endre girkule. Factory knotter er vanligvis lett i vekt, du kan erstatte den gamle med en tyngre legering knott som vil legge til en ny dimensjon når giring
7

Bytt setene til bøtte seter.. Du kan utføre dette som et DIY-prosjekt og for å ta ut de gamle setene ved å skru ut foran og bak bolter med en stikkontakt. Sett i de nye setene ved å skyve dem på boltene og feste dem på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97386.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer