Hvordan bygge en bil Computer

Bil datamaskiner, eller "carputers" som de er ofte referert til, er i hovedsak komplette datamaskiner integrert i det indre av et kjøretøy. Disse multimedia systemer sette en multi-gigabyte samling av musikk på førerens fingertuppene, samt et utvalg av verktøy som GPS satellittnavigasjon for turer og trådløst internett som kan brukes når bilen står stille. En vanlig bil datasystem vil bestå av to hovedkomponenter. Skjermen som er plassert i eller på dashbordet gir brukeren et grensesnitt til datamaskinen. Dette er vanligvis en LCD-berøringsskjerm. Den andre komponent er selve maskinen i seg selv, som vanligvis er plassert i stammen. Du trenger:
Desktop PC
Touchscreen LCD
Power inverter eller DC-til-DC strømforsyning
Stereo ledningsnett kit
grunnleggende håndverktøy
Industriell styrke dobbeltsidig tape

Vis flere instruksjoner
en

Sett datamaskinen i bagasjerommet på bilen. Alle stasjonære PC vil arbeide for dette formålet. For å hindre at datamaskinen sklir når bilen er i bevegelse, fest den til en fast del av bilen. En populær metode for immobilisering av systemet er å koble den til bagasjerommet er tie-down kontakter med zip bånd, tråd, eller en tynn delen av tauet. En tilkobling er nok til å holde den fra å bevege seg rundt hvis du finner maskinen i et hjørne av bagasjerommet.
2

Monter LCD-berøringsskjerm på et sted som vil være lett å bruke, men vil ikke hindre din visjon mens du kjører. Hvis skjermen passer "dobbel DIN" formfaktor, kan du bare montere den der stereo normalt går. Ellers kan det være festet til dashbordet hvor som helst det er praktisk. Bruk dobbeltsidig industriell styrke teip eller borrelås patcher å holde skjermen på plass og holde den fra å flytte.
3

Kjør videokabelen fra skjermen til datamaskinen. Du vil sannsynligvis trenge å kjøpe en skjøteledning å komme fra den ene enden av bilen til den andre. Ved hjelp av en tang, trekker endene av teppet ut fra under interiør. Du kan nå brette ledningene under teppet for å skjule den av syne.
4

Mens teppet er fortsatt løs, nå er det perfekte tidspunktet å kjøre strømledningen til datamaskinen. Ved hjelp av en standard bilstereo ledningsnett kit, koble en positiv linje fra batteriet, gjennom brannmuren (ved hjelp av en eksisterende ledningsnett hull), langs siden av bilen under teppet, og inn i bagasjerommet. Brette teppet tilbake på plass under trim. Denne positive Strømtilførselen kan deretter kobles til en DC-til-AC inverter til å drive datamaskinen eksisterende strømforsyning, eller en erstatning DC-til-DC datamaskin strømforsyning som eliminerer behovet for en inverter.
5

Koble den negative strømkontakten til omformeren eller likestrøm til et jordingspunkt på bilen, helst holde den negative ledningen ikke lenger enn 1-2 meter i lengde. Den mest brukte bakken er den bakre sikkerhetsbelte kontakt. Bare skru ut setebeltet fra bilen, fil metallet for å oppnå en ren kontaktflate, og pakk den avisolerte enden av den negative kraften kabelen rundt bolten før du bytter til mutteren.
6

Test systemet . Datamaskinen kan nå brukes akkurat som alle andre PC ville være. Bruk system disk som fulgte med LCD å installere programvare som lar berøringsskjermen til å fungere. For lydutgang, koble en FM-sender (disse kan finnes for så lite som $ 20 når som helst bilstereo butikken) til lydutgangen på datamaskinen. Dette vil tillate deg å tune bilen din stereo til en forhåndsinnstilt frekvens (sjekk senderens manuell) for å høre lyd fra bilen datamaskinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97030.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer