Slik fjerner en 2003 Cavalier Dash

Dashbordet er plast trim i 2003 Cavalier som dekker instrumentpanelet og midtkonsollen. Enten dash har sprekker eller solskader eller du bare ønsker å tilpasse kjøretøyet med en tilpasset dashbordet, kan du fjerne dashbordet selv med noen få verktøy. Dashboard fjerning er en tidkrevende prosess og krever at du håndterer bitene delikat slik at du ikke bryter de mange plastklemmer som fester den. Du trenger
Spårskruvmejsel
Ratchet satt
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne fører og passasjer foran dørene. Sett inn en flat skrutrekker mellom dashbordet og plastdekselet, og lirke av dekselet på hver side.
2

Fjern den svarte bolten fra under plastdekselet på hver side av dashbordet ved hjelp av en skralle.
3

Fjern skruene som fester sentrum defroster ventil på toppen av dashbordet med en stjerneskrutrekker. Sett inn en flat skrutrekker mellom sentrum defroster vent og dashbordet, og lirke opp for å fjerne det.
4

Fjern de to boltene under midten defroster vent bruke en skralle. Det er en bolt på venstre side og en bolt på høyre side.
5

Åpne opp hanskerommet kupé på passasjersiden, og ta ut de fem boltene rundt øvre indre kanten av hansken boksen med en skralle, tre bolter er svart i fargen og to er messing farget
6

tak i dash toppkantene rundt måleren bezel og løft opp for å frigjøre plastklipsene under.. Fjern dash toppen.
7

Fjern de tre boltene ovenfor sentrum trim panelet og måle montering, under dash cover, med en skralle.
8

tak i dashbordet fast og trekk mot baksiden av bilen for å løsne klipsene. Arbeid deg rundt hele dashbordet inntil alle klemmene er koblet ut, og du kan fritt ta ut dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97464.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer