Hvordan Wire en Auto Meter Turteller

Takometre vise omdreininger per minutt av en motor. Eldre mekaniske tachometere lese turtallet i en motor med et tannhjul koplet til en distributør. Auto Meter elektroniske turtellere lese de elektriske impulsene fra motorens tenningssystem. For turtelleren å fungere skikkelig, må du koble det riktig. Innstilling ledningene til feil punktene vil resultere i en falsk lesing. En falsk lesing kan føre til at motoren over-turtall og skade de interne komponentene. Du trenger
Wire cutters, Elektrisk tape
3/8-inch borekronen
Elektrisk drill
Wire strippere
Phillips skrutrekker Vis
Flere Instruksjoner
en

Koble jordkabelen fra bilens batteri for å unngå å skade bilens elektriske system.
2

Kalibrer turtelleren ved å kutte den brune løkker wire for en seks-sylindret motor eller de brune og oransje ledninger for en fire-sylindret motor med en avbiter. Pakk de kuttet endene av wire med elektrisk tape. Skyv ledningene inn turtelleren boliger. Skyv gummi pluggen inn i hullet for å forsegle huset. Hvis ingen ledning loops strekker seg fra baksiden av huset, satt begge bryterne opp for en åtte-sylindret motor, nummer én bryter ned og nummer to bryter opp for en seks-sylindret motor eller begge bryterne ned for en fire-sylindret motor .
3

Bor et 3/8-inch hull gjennom bilens brannmur.
4

Skyv den medfølgende gummimaljen over den svarte og grønne ledninger som går fra baksiden av tachometer. Skyv gummimaljen inn i hullet boret i brannmuren.
5

Strip 1/2 centimeter isolasjon fra slutten av den grønne og svarte ledninger med wire strippere.
6 < p> Løsne Phillips head skruen som ligger på den negative terminalen på bilens tennspolen eller turtelleren terminal av et elektronisk tenningssystem med en Phillips skrutrekker. Skyv den nakne enden av den grønne ledningen under løsnet skruen. Trekk til skruen for å feste den grønne ledningen. Gjenta prosessen for å koble den nakne enden av den svarte ledningen til en Phillips jording skrue plassert i bilens motorrom.
7

Koble den røde kabelen inneholder en sikring til den positive ledningen til tenningen system. Pakk forbindelse med elektrisk tape til å forsegle den mot fuktighet. Koble den hvite ledningen - hvis til stede - til den positive ledning som kommer fra baksiden av kjøretøyets lysbryter. Tett forbindelse med elektrisk tape.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97340.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer