Hvorfor bruke Steering Wheel Covers?

Mange typer ratt deksler er tilgjengelige, og de tjener en rekke formål. Noen dekker er funksjonelle og noen er fasjonable - det er mulig å oppnå begge formål samtidig. Sørg for å unngå svindel, men å hevde at visse typer kostbar rattet dekker kan gi unike helsemessige fordeler. Stil

Noen mennesker bruker rattet dekker å legge til farge og stil. Du kan finne et cover som matcher eksteriøret bilens farge, eller en to-tone utseende passer både interiør og eksteriør. En stilig utseende kan oppnås med en imitasjon tre-korn eller marmor look, eller med ekte skinn.
Moro Mote

Color floral dekker er tilgjengelig, sammen med bil logoer, dyreprint og tegneseriefigurer. Retro utseende er populært, for eksempel fuzzy deksler som passer fuzzy terninger, eller shag for 70-moro.

Fabric Fordeler

Fabric dekker ikke bli så varmt i sommer solskinn eller så kaldt om vinteren som plast og skinn dekker gjøre. I tillegg er noen mennesker finner en spenstig, teksturert stoff mer behagelig for lange stasjoner enn en hard overflate.
Cushion Grip

Du kan bruke pute-grep rattet dekker å redusere kjøring tretthet. Disse har støpt design med ergonomisk tommel pads og finger grep.
Avtagbare trekk

flyttbare deksler er tilgjengelige for å holde rattet kjølig i varmt vær.

med Svindel

Vær på vakt mot svindel som refleksologi rattet, som proklamerer at nubby pads på strategiske posisjoner kan dra nytte bihuler, lunger, galleblære, nyrer, tarmer, tykktarm, nerver , bukspyttkjertelen og andre organer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97039.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer