Hvordan fjerne varmen Controls fra en Toyota 4Runner

Varmen og luftkontroller på Toyota 4Runner er montert på midtkonsollen under eller over radio, avhengig av årsmodell. Du må kanskje bytte kontrollpanelet hvis det er brutt. Du må kanskje også fjerne 4Runner fabrikk radio. De varme og luft kontroller må fjernes før du fjerner radio, selv om mange andre paneler og komponenter må også komme av. Du trenger
Tenger
lirke verktøyet
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1989-1995 Toyota 4Runner
en

Koble negative batterikabelen for sikkerhet. Bruk en tang for å fjerne mutteren fra kabelen. Løft kabelen fra batteriet.
2

Flytt varme og luft bryteren til "Off". Ta godt tak de fire bytte knotter. Trekk knottene bort fra kontrollpanelet for å avsløre stengene.
3

Sett inn en trim verktøy (fortrinnsvis plast eller nylon) i nederste høyre hjørne av varme og luft-kontrollpanelet . Lirke nedover for å løsne hjørnet av panelet.
4

tak i kontrollpanelet og fjern det.
2003-2007 Toyota 4Runner
5

Koble den negative batterikabelen for sikkerhet. Bruk en tang for å fjerne mutteren fra kabelen. Løft kabelen fra batteriet.
6

Åpne lagring lokket under varme og luft-kontrollpanelet. Ta av Phillips-head skruen i øvre hjørne av oppbevaringsrommet. Dette er den eneste skruen som monterer kontrollpanelet.
7

Ta tak i kontrollpanelet fast. Trekk hver side av den bort for å frigjøre klemmene som holder den på plass. Når panelet kommer av, vil du legge merke til at det er knyttet til elektriske forbindelser. Trekk disse tilkoblingene for å fjerne panelet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97233.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer