Slik fjerner rattet i en 2002 GMC Sierra

Rattet i en 2002 GMC Sierra kommer med en airbag montert i senter av hjulet. Fjerne rattet krever å ta av airbag, som krever litt omsorg, slik at du ikke ved et uhell utløste airbagen og forårsake skade. Når airbag er ute av veien, kan rattet demonteres i løpet av 10 minutter. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Hex-head nøkkel sett
Ratt avtrekker satt
1/2-inch skralle, forlengelse og socket sett

Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret. Fjern side postterminal fra den negative siden av batteriet ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. La lastebil til å sitte uten batteri koblet i minst 10 minutter.
2

Finn de to hullene på baksiden av rattet. Plasser en av sekskantskruer taster inn et av hullene på baksiden av rattet og skyv det mot baksiden av lastebilen til airbag spretter ut av siden av rattet. Gjenta prosessen på den andre siden av rattet, og trekk airbag ut av rattet. Trekk ut airbag selen fra baksiden av airbagen, ved hjelp av hendene. Bær airbag ansiktet opp over til en lagringsplass, bort fra eventuell statisk elektrisitet. Sett det i lagring med horn knappen peker mot celling.
3

skru fra hverandre midtbolten på rattet med 1/2-inch skralle, forlengelse og socket. Plasser midten av rattet avtrekker på rattakselen på midten av rattet. Tre de to bolter som følger med rattet avtrekker inn i de to gjengeinnsatser på hver side av styre-akselen. Stram sentrum av rattet avtrekker med 1/2-inch skralle og socket til rattet spretter ut av rattstammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97234.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer