Hvordan wire opp en DVD-spiller i en 2010 Ford F-150

Kabling en DVD-spiller til en 2010 Ford F-150 kan virke som en overveldende oppgave å fullføre på egen hånd, men når du bryter ned prosessen i trinn, vil du finne at det er ganske overkommelig. Prosessen med ledninger DVD-spilleren ikke krever noen ny ledning installasjon, fordi du bruker ledningsnett fra overhead dome lys, som kan plugges rett inn i DVD-spilleren. Du trenger
Liten flat skrutrekker
Utility kniv
Drill med maskin springen borekronen
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1

Bruk den lille flat skrutrekker til å lirke foten av kuppelen lyset vekk fra taket av lastebilen. Ta deg god tid og være forsiktig - arbeide skrutrekkeren rundt kuppelen lys til du kan ta tak i det og ta det for hånd lett. Trekk ut ledningsnett fra kuppelen lys og brette ledningen sele opp i taket hullet av lastebilen.
2

Place festebraketten over taket hull og bruke et verktøy kniv til å spore lastebilens taket headliner rundt braketten. Fjern braketten og kast den avkappede headliner. Fjerne headliner fra under braketten reduserer vibrasjoner i DVD-spilleren.
3

Løsne ledningen sele fra taket hull og sette det gjennom de midtre hullene i braketten og skyv braketten opp til taket. Bruk en drill med en maskin springen bor til å bore et hull gjennom hvert hjørne av braketten i taket. Ikke bor gjennom taket. Maskin kraner skape gjengehull som holder skruer på plass.
4

Sett festeskruene gjennom braketten og skru dem inn i kranen skruene i taket ved hjelp av en Phillips-skrutrekker. DVD-braketten er nå montert. Plugg ledningsnett i DVD-spilleren og skyv DVD-spiller på braketten og skyv den bakover til den låses på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97462.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer