Headbolt Torque Specs

Hvert kjøretøy bruker hodet bolter for å feste topplokk til toppakning på motoren. For at hodet bolter skal fungere riktig, må de trekkes til med moment i en bestemt rekkefølge og til sine nødvendige fot-pund måling. Hvis hodet bolter ikke strammes riktig, kan de forårsake avgjørende skade i motoren. Grunnleggende spesifikasjoner

Hver motor har sin egen, distinkte spesifikasjoner. Sylinderen trykket som eksisterer i motoren korrelerer direkte med mengden av dreiemoment som er nødvendig for å holde topplokkene i konstant kontakt med motorblokken. Mengden av dreiemomentet en sylinder bolten krever for et hode bolt bestemmes ved å dividere det totale antall bolter av sylindertrykket som produseres i motorens forbrenningskammer. For eksempel, for en motor som produserer 2,200 pounds av press med fire bolter i motoren, må hver bolt strammes på 550 fot-pounds.
Torque Pressure

Hvor mye dreiemoment som kreves i Topplokksboltene er målt i enheter av fot-pounds. Dreiemoment er et begrep som brukes for å indikere hvor mye fastspenningstrykk som må brukes på hodet bolt. Momentflytting et hode bolt betyr legge press som strammer og strekker bolten og trekker topplokk nærmere motorblokken. Anvende dette presset krever en momentnøkkel designet spesielt for å endre mengden av dreiemoment press.
Sequence Mønster

Hver motor har sin egen, bestemt rekkefølge for ettertrekking hodet bolter. Det er viktig å følge disse sekvensene for å sikre at klemkraften fordeles jevnt på sylinderen hodets overflate. Dersom klemkraften fordeles ujevnt, vil hodet av bolter som ikke oppfyller motorblokken riktig og trykk vil føre til at hodet pakning overflate for å bøye og vri. Hvis dette skjer, vil hodet bolter må erstattes. Sjekk brukerhåndboken for riktig moment trykk og sekvens mønster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97350.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer