Slik fjerner Ford Explorer Seter

The Ford Explorer var populær på 1990-tallet . Det var vanskelig å snu uten å se en familie på fire i SUV , og det er fortsatt mange av dem på veien. Hvis du har en av disse bilene , vet du at det er mange modeller og stiler , med mange interiør alternativer. Hvis du ønsker å bytte ut dine gamle seter for et sett med fancy seg , må du først fjerne de gamle setene . Dette er ikke så vanskelig og kan gjøres med noen håndverktøy. Du trenger
Fastnøkkel satt
3/8-inch skralle og socket satt
Flat -skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1

Åpne dørene og skru fra hverandre forsetene ved en kombinasjon av 3/8-inch skralle og socket og fastnøkkel sett avhengig av tilgang. Det kan være lettere å få tilgang til noen bolter med en skiftenøkkel i motsetning til en skralle , avhengig av armlengde .
2

Len setet forover og koble fra ledninger som kobles til bunnen av setet . Denne selen kan være vanskelig å løsne med hendene. I så fall , bruk en flat skrutrekker til å lirke låsen på seletøy, og trekk den ut .
3

Løft opp setet ved å plassere en hånd på nakkestøtten og en på bunnen av setet og løft den ut av kjøretøyet. Gjenta prosessen for de andre setene i bilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97110.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer